Versier je fiets, skelter of step en rijdt maandag gezellig een stukje mee.
Versier je fiets, skelter of step en rijdt maandag gezellig een stukje mee.

Weer volop nevenactiviteiten tijdens kermis Mariaheide

Algemeen 838 keer gelezen

MARIAHEIDE | Dit jaar vindt de kermis in Mariaheide plaats van vrijdag 3 mei tot en met maandag 6 mei. Net als voorgaande jaren worden er door de kermiscommissie verschillende nevenactiviteiten georganiseerd. Hieronder geeft de kermiscommissie tekst en uitleg.

Vrijdag 3 mei: kleurplaat inleveren
“We starten de kermis met het inleveren van de kleurplaat. Kinderen krijgen bij inlevering van de kleurplaat een ritje in een attractie.”

Foute muziekbingo en Sander Bekkers
“In de avond staat er een muziekbingo op het programma. Ook dit jaar gaat de opbrengst van de bingokaarten naar de nevenactiviteiten van de kermis volgend jaar, dus we hopen op veel aanmeldingen. Voor de afterparty hebben we dit jaar Sander Bekkers op het programma staan. Hij gaat met zijn one man band D’n Brouwer op z’n kop te zetten.”

Zaterdag 4 mei: Pannaveldje en Ronnie Ballonnie
“‘s Middags kunnen de jongens en meiden los op het pannaveldje en komt Ronnie Ballonnie tussen 14.00 en 16.00 uur ballonnen draaien en een goochelshow geven.”

Stormz 
“Voor de ouders doen we de oproep om zaterdagavond dansschoenen aan te doen, want de voetjes kunnen van de vloer tijdens een optreden van Stormz. Vanaf 21.00 uur in D’n Brouwer.”

Zondag 5 mei: Photobooth en prijsuitreiking kleurplaat wedstrijd
“Ook deze dag staat het pannaveldje er samen met een Photobooth. De foto’s zijn te delen op de Instagrampagina van D’n Brouwer. Op zondagmiddag komt de dorpsraad de prijzen uitreiken van de kleurwedstrijd.”

Maandag 6 mei: versier je fiets, skelter of step fietstocht
“Na school willen we met z’n allen een rondje fietsen op onze versierde fiets, skelter of step. Dit jaar gaan we in etappes rond. De bovenbouw vertrekt om 14.15 uur, de skelters om 14.20 uur en de onderbouw om 14.25 uur.
Op de route hebben we klaar-overs staan, zodat de kindjes veilig kunnen oversteken. Het is super leuk als de bewoners aan Struikhei, Ringoven, Kruisstraat en Ericastraat de vlag uithangen, versieren met ballonnen en zelf buiten staan.”

Ma-mi-bo
“We sluiten de kermis af met een maandagmiddagborrel.” 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant